Vlcek Profi
Poeet p?íspivku : 40 Registration date : 24. 05. 09
| Předmět: Kuličky no-name nebo lepší ? Sun May 24, 2009 10:05 pm | |
| Ano a je tu naše první recenze. Dnes budeme "recenzovat" známé "no nameky", které se většinou objevují na online bazarech. Ale zdání může klamat, čtěte dál: Takže, tyto kuličky kdekoli je uvidíte si řeknete že dáte ratši přednost starým dobrým ICS či Warrior a nebo Mauri, ale i tyto cenově nenáročné kuličky můžou zajistit pohodlé střílení bez zasekávajících se kuliček nebo ještě hůř rozbitím mechaboxu. Tyto kuličky se mě osvětšily jako velice dobré a používám je ve svém vlastním glocku. Ne že bych neměl peníze na Mauri atd... ale prostě se mi zdájí dobré. Protože už jsem si jedny kuličky od jiné firmy kupoval a nebyly moc dobré, abych řekl pravdu byly příšerné. Už tušíte od koho to bylo ? Jestli jste hádali ICS tak máte pravdu ! Takzvané ICS kuličky mě totiž můj milovaný glock nebere a proto musím střílet jen SEMI a nemůžu střílet AUTO. Jenže tyto kuličky, které vidíte na obrázku, tak střílí opravdu dobře přesně a bez problémů. Takže těmto kuličkám dávám tak 7 bodů z 10. Doufám, že se tato recenze někomu bude hodit a že bude s těmito kuličkami spokojen.[img][/img][img][/img] | |
|
bebe007 Lama
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 26. 06. 12
| Předmět: Re: Kuličky no-name nebo lepší ? Thu Jul 05, 2012 8:47 pm | |
| Od koho máš toho Glocka? Od Cymy (Cm. 030)? | |
|
Vlcek Profi
| Předmět: Re: Kuličky no-name nebo lepší ? Thu Jul 05, 2012 9:03 pm | |
| Jo, byl to Glock 18C CM.030 | |
|
bebe007 Lama
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 26. 06. 12
| Předmět: Re: Kuličky no-name nebo lepší ? Fri Jul 06, 2012 11:43 am | |
| Jakej má ten Glock18C dostřel? Je přesnej? Jaká je spolehlivost? | |
|
Vlcek Profi
| Předmět: Re: Kuličky no-name nebo lepší ? Fri Jul 06, 2012 2:44 pm | |
| No, už je to hoodně dlouho co jsem ho měl, takže nevim přesně, ale myslím že mi sloužil asi 1 až 1,5 let pak jsem ho prodal. Jinak co se týče dostřelu, tak byl velice dobrý na AEP (Airsoft Electric Pistol) vzhledem k tomu, že měl celkem malou hlaveň. Přesnost, no nevím, ale to byla jedna z věcí co mi vadila. Prostě na daleký střelby to moc nebylo, ale díky bohu za ten automat ten to vyřešil . Spolehlivej byl dost, až po tom roce už začala odcházet baterie a byli uvolněný pár šroubků, ale nic co by se nedalo spravit. Rozhodně DOPORUČUJI si k němu koupit zásobník na 100 kuliček protože spotřeba střeliva na automat je obrovská. Na jednotlivou střelbu to určitě není :-). Každopádně je to velice dobrá zbraň jako sekundární nebo do CQB nebo pro začátečníky (sám jsem s ní začínal a byla moje první elektrika). Jako primární bych určitě doporučoval AEG nebo GBB, GNB pušku. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Kuličky no-name nebo lepší ? | |
| |
|